New Balance

Aircold leverer komfortkøling for New Balance kontor

Komfortkøling for kontor

Aircold leverer komfortkøling som gør det enkelt at opnå et friskt og behageligt indeklima.

Aircold har leveret komfortkøling til New Balance, som ventilerer og køler luften i lokalet. Dette gør at New balance altid er sikret et godt indeklima på deres kontor.

Løsningen som New balance har valgt består af loftkassetter, som er integregeret i loftet. Aircold's loftkassetter fra Technibel, er en af de mest sublime og diskrete løsninger, der findes inden for aircondition. Med denne form for køling er der fokus på højeste komfortniveau. De loftintegrerede klimaenheder kan konfigureres så der både er afkøling, opvarmning og regulering af luftfugtighed.

Derudover har Aircold's loftkassetter 360 grd. luftdistribution, hvilket giver en optimal temperaturfordeling. Den afkølede luft "klæber" til loftet og drysser ned over et stort areal. Resultatet er stor køleeffekt og lave lufthastigheder. Denne køleløsninger giver en blid og behagelig form for køling til kontoret.

Læs mere om Aircold Komfortkøling

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring på tlf. 70270166
【丰胸产品】吴婷:我还是个大学生,那“飞机场”一样的胸部丰胸产品,夏天都不知道怎么穿衣服,男同学都喜欢叫我“机场妹”, 我都躲在宿舍里哭泣丰胸,谁能理解我的痛苦呢。后来我朋友给我介绍了粉嫩公主酒酿蛋,于是我就想试试。但是我父母不太相信,死活不给我钱,郁闷。后来我存了半年的钱,才终于买了一周期粉嫩公主,皇天不负苦心人,呵呵。 现在丰满了,夏天也好穿衣服,在班里也算个美女了,刘燕兰功不可没啊!如果你也像我一样丰胸食物,那就使用它丰胸吧!!