Privatlivspolitik

Privatlivspolitik hos Aircold

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Aircold indsamler og bruger persondata om dig eller dit firma, når du henvender dig til os, besøger vores hjemmeside og webshop eller bestiller et produkt eller service.

Aircold's privatlivspolitik er gældende for følgende websites:

www.aircold.dk

www.shop.aircold.dk

Personoplysninger - Hvad bruger vi dem til?

1) Besøgende på Aircold's website og webshop

Vi indhenter automatisk informationer om dine aktiviteter når du besøger vores website og webshop. Disse informationer kan f.eks være din geografisk placering, hvilke type browser du bruger, om du bruger tablet eller mobiltelefon, hvilke sider du besøger og generelt hvordan du navigerer rundt på vores site. 

Disse informationer bruger vi til at optimere vores website og webshop, så vi vores sites altid fremstår brugervenlige og indeholder relevant information for vores besøgende. 

2) Når du afgiver ordre hos Aircold

Når du afgiver en ordre hos os indsamler vi informationer som: navn, e-mail, telefonnummer, adresse, oplysninger om dit firma, betalingsmetode samt leveringsoplysninger. Disse oplysninger anvendes både ved ordre afgivet via skriftlig aftale eller via Aircold's webshop.

Disse personoplysninger anvendes i forbindelse med levering samt kommunikation vedr. ordre.

3) Sikkerhed og opbevaring af data

Aircold anvender udelukkende dine persondata til det formål de er indsamlet til og de vil blive slettet fra vores database så snart dette formål ikke er relevant mere. 

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. 

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

4) Deling af personoplysninger med tredjepart

Aircold benytter i nogle tilfælde tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Anvendes vores kontaktformular på hjemmesiden vil den e-mail, du sender til os, blive videresendt til Mandrill, der giver os e-mailmarkedsføringstjenester. Vi anser Mandrill for at være en tredjeparts dataprocessor. Udover Mandrill vil din e-mail også blive gemt i vores backend database. Vær opmærksom på, at alle e-mail-logfilerne i Mandrill bliver gemt i deres database i 30 dage, inden de slettes helt.

Derudover videregiver vi oplysninger i forbindelse med levering af ordre. I denne forbindelse omhandler dette oplysinger til transportfirma vedr. adresse, telefonnummer og kontaktperson. 

5) Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: aircold@aircold.dk

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring på tlf. 70270166
【丰胸产品】吴婷:我还是个大学生,那“飞机场”一样的胸部丰胸产品,夏天都不知道怎么穿衣服,男同学都喜欢叫我“机场妹”, 我都躲在宿舍里哭泣丰胸,谁能理解我的痛苦呢。后来我朋友给我介绍了粉嫩公主酒酿蛋,于是我就想试试。但是我父母不太相信,死活不给我钱,郁闷。后来我存了半年的钱,才终于买了一周期粉嫩公主,皇天不负苦心人,呵呵。 现在丰满了,夏天也好穿衣服,在班里也算个美女了,刘燕兰功不可没啊!如果你也像我一样丰胸食物,那就使用它丰胸吧!!