Frikøling

Frikøling garanterer enorme energibesparelser som mærkes på bundlinjen!

Kontakt os

Frikøling med store økonomiske besparelser

Aircold er ekspert i energieffektive køleløsninger baseret på frikøling, som giver store energibesparelser og mærkbart overskud på bundlinjen. 

Aircold frikøling er køling baseret på udeluft, som betyder at udeluften anvendes for køling. Anvendes udluften får køling giver det enorme driftsbesparelser, fordi antallet af kompressortimer er minimale på grund af det kølige danske klima.

Aircold's frikøleanlæg anvendes b.la for køling til industrielle opgaver, komfortkøling og serverumskøling.

Med en køleløsning baseret på Aircold's frikøleanlæg kan der spares mange penge. Der opnås ofte en reduktion på energiforbruget på op til 80%!

Kontakt Aircold for rådgivning

Aircold Intellingt køling med frikøling

Aircold frikøling er en del af det energieffektive kølesystem, Aircold Intelligent køling. Aircold Intellingt køling med frikøling gør det muligt at stoppe det dyre energiforbrug. Der er tale om et specieludviklet og intelligent kølesystem, som har fokus på billigere køling med lavt energiforbrug. Grundet det minimale antal kompressortimer er Aircold frikøling også en miljøvenlig løsning, som er med til at reducere den globale opvarmning.

Aircold er eksperter i beregning af energibesparende køleløsninger skræddersyet til dit behov.

Læs mere om Aircold Intelligent køling

Anbefalede produkter

TSX Chiller HFO R1234ze Læs mere
HTD frikøling 5-25kW Læs mere
MHA F Chiller inverter frikøling Læs mere Køb på webshop

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring på tlf. 70270166
【丰胸产品】吴婷:我还是个大学生,那“飞机场”一样的胸部丰胸产品,夏天都不知道怎么穿衣服,男同学都喜欢叫我“机场妹”, 我都躲在宿舍里哭泣丰胸,谁能理解我的痛苦呢。后来我朋友给我介绍了粉嫩公主酒酿蛋,于是我就想试试。但是我父母不太相信,死活不给我钱,郁闷。后来我存了半年的钱,才终于买了一周期粉嫩公主,皇天不负苦心人,呵呵。 现在丰满了,夏天也好穿衣服,在班里也算个美女了,刘燕兰功不可没啊!如果你也像我一样丰胸食物,那就使用它丰胸吧!!