Klimaanlæg erhverv

Professionelle og lydsvage klimaanlæg til erhvervslivet

Kontakt os

Lydsvag køling

Aircold's klimaanlæg er kvalitetssikre og lydsvage enheder, som kan anvendes alle steder hvor der er ønske om et optimalt indeklima og arbejdsmiljø.

Aircold's klimaanlæg er ikke som størstedelen af klimaanlæg på markedet. Vores klimaanlæg er af professionel kvalitet og har flere forskellige funktioner, som gør at du er garanteret et indeklima i topklasse.

Aircold's klimaanlæg er særdeles velegnet når lydniveauet skal være absolut lavt og derfor idéel for køling til kontor, butik, mødelokale eller andre arbejdsmiljøer hvor et lavt lydniveau er et must. 

Èt anlæg - mange funktioner!

Aircold's klimaanlæg er professionelle klimaløsninger, som tilpasser sig dit behov. Vi tilbyder klimaanlæg, som både kan køle og opvarme luften i lokalet, hvilket gør anlægget anvendeligt hele året rundt.

Aircold's klimaanlæg har trinløs kapacitet som automatisk regulerer sig efter rummets køle- eller varmebehov. I perioder med mindre køle- eller varmebehov regulerer enheden automatisk ydelsen ned på et lavere niveau. Dermed reduceres energiforbruget.

Aircold tilbyder klimaanlæg, som kan anvendes til køling, opvarming, luftrensning samt til at regulere luftfugtigheden i lokalet. 

Anbefalede produkter

Klimaanlæg loftintegreret Læs mere
Aircondition vægmonteret Læs mere
K2 gulvmonteret klimaanlæg 6kW Læs mere Køb på webshop

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen eller ring på tlf. 70270166