Klimaanlæg erhverv

Professionelle og lydsvage klimaanlæg til erhvervslivet

Kontakt os

Lydsvag køling

Aircold's klimaanlæg er kvalitetssikre og lydsvage enheder, som kan anvendes alle steder hvor der er ønske om et optimalt indeklima og arbejdsmiljø.

Aircold's klimaanlæg er ikke som størstedelen af klimaanlæg på markedet. Vores klimaanlæg er af professionel kvalitet og har flere forskellige funktioner, som gør at du er garanteret et indeklima i topklasse.

Aircold's klimaanlæg er særdeles velegnet når lydniveauet skal være absolut lavt og derfor idéel for køling til kontor, butik, mødelokale eller andre arbejdsmiljøer hvor et lavt lydniveau er et must. 

Èt anlæg - mange funktioner!

Aircold's klimaanlæg er professionelle klimaløsninger, som tilpasser sig dit behov. Vi tilbyder klimaanlæg, som både kan køle og opvarme luften i lokalet, hvilket gør anlægget anvendeligt hele året rundt.

Aircold's klimaanlæg har trinløs kapacitet som automatisk regulerer sig efter rummets køle- eller varmebehov. I perioder med mindre køle- eller varmebehov regulerer enheden automatisk ydelsen ned på et lavere niveau. Dermed reduceres energiforbruget.

Aircold tilbyder klimaanlæg, som kan anvendes til køling, opvarming, luftrensning samt til at regulere luftfugtigheden i lokalet. 

Anbefalede produkter

Klimaanlæg loftintegreret Læs mere
Aircondition vægmonteret 4/6kW Læs mere
K2 gulvmonteret klimaanlæg 6kW Læs mere Køb på webshop

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring på tlf. 70270166
【丰胸产品】吴婷:我还是个大学生,那“飞机场”一样的胸部丰胸产品,夏天都不知道怎么穿衣服,男同学都喜欢叫我“机场妹”, 我都躲在宿舍里哭泣丰胸,谁能理解我的痛苦呢。后来我朋友给我介绍了粉嫩公主酒酿蛋,于是我就想试试。但是我父母不太相信,死活不给我钱,郁闷。后来我存了半年的钱,才终于买了一周期粉嫩公主,皇天不负苦心人,呵呵。 现在丰满了,夏天也好穿衣服,在班里也算个美女了,刘燕兰功不可没啊!如果你也像我一样丰胸食物,那就使用它丰胸吧!!