Hiref Danmark

Højteknologiske Køleanlæg

Præcisionskøling til serverrum, testrum, laboratorier mm

Hiref Danmark er repræsenteret af Aircold, der har forhandlet, installeret og serviceret Hiref produkter siden 2004.

Aircold's italienske leverandør Hiref producerer højteknologiske køleanlæg med meget præcis temperatur. Disse køleanlæg anvendes bl.a. til laboratorier, testrum og til køling af data- og serverrum.

Hiref leverer præcisionskøling med Inrow, som er den mest effektive og energiøkonomiske køling, hvor den afkølede luft leveres direkte til servernes sugeside og suges væk fra den varme bagside. Dermed leveres den afkølede luft med kortest mulige vej til serverne. Denne form for præcisionskøling eliminerer temperaturtab og ventilationstab til omgivelserne. Resultatet er kvalitetssikker køling med ekstremt lave driftsomkostninger. 

Hiref producer også højteknologiske Close Control enheder, der leverer en meget præcis lufttemperatur. Hiref Close Control kan leveres både som Downflow, Upflow og displacement versioner.

 

Hiref er en del af Galletti gruppen, der er førende producent af fan coils og chiller køleanlæg. Galletti gruppen er repræsenteret af Aircold i Danmark.  

 

 

 

HTD Frikøling

Hiref leverer også HTD serverrumskøling med integreret frikøling. HTD Frikøling bruger udeluft til køling af serverrummet således at der kun er behov for kompressorkøling i ganske få timer om året. HTD Frikøling er en grøn løsning, der gavner miljøet og samtidigt gavner økonomien. Dette er en yderst attraktiv investering.

 

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen eller ring på tlf. +45 70270166