Propan varmepumpe industri

Opvarmning af produktionshaller, lagerhaller mm.

Kontakt os

Industrielle propan varmepumper

Aircold går forrest i målet om grøn omstilling og leverer derfor klimavenlige varmepumpe løsninger baseret på naturligt kølemiddel Propan R290, som ikke belaster miljøet. 

Aircold's industrielle propan R290 varmepumper kan anvendes til opvarmning af mange industrielle formål bl.a. til opvarmning af produktions- og lagerhaller. 

Aircold's Propan varmepumper leveres både som luft-til-vand samt luft-til-luft anlæg. Aircold's industrielle R290 propan varmepumper kan leveres fra 10kW og op til 800kW.

Klimavenligt valg

Aircold er ekspert i kvalitetssikre løsninger, som samtidig er i overensstemmelse med alle nuværende og fremtidige miljøkrav. 

Aircold's industrielle propan varmepumper er baseret på det naturlige stof propan R290, som allerede findes i naturen. Aircold's Propan varmepumper leverer grøn varme og er derfor et miljørigtigt valg, da dette naturlige kølemiddel ikke belaster miljøet som andre kølemidler.

Aircold dimensionerer, rådgiver og leverer en kvalitetssikker løsning som både er skræddersyet dine behov og tilgodeser miljøet. 

Kontakt Aircold og hør mere om hvordan vi kan tilbyde dig et energieffektivt varmepumpesystem baseret på grøn og fremtidssikker teknologi.

Kontakt Aircold for rådgivning

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen eller ring på tlf. +45 70270166