Klimavenlige køleanlæg

Naturlig grøn køling

Kontakt os

Fremtidssikre køleanlæg med naturligt kølemiddel

Den voksende trussel om klimaændringer, har øget kravene til fremtidens køleanlæg og klimaanlæg. Dette medførte for år tilbage indførelse af en 10kg regel gældende for maksimal fyldning på køleanlæg med HFC kølemiddel.

Denne 10kg regel gælder dog ikke for grønne naturlige kølemidler som Propan R290 og CO2 eller for HFO R1234ze. Aircold's grønne og klimavenlige køleanlæg er med til at tage ansvar i klimaproblematikken. Vores bæredygtige kølesystemer sikrer optimal køling med grøn teknologi, som ikke medfører klimaforandringer.

Aircold er klar til grøn omstilling!

Vælg en langsigtet køleløsning

Køleanlæg som anvender Propan R290, CO2 og HFO R1234ze tilgodeser EU og dansk miljølovgivning, herunder F-gas lovgivningen. 

Kølemidlerne Propan og CO2 er naturlige kølemidler og køleanlæg som anvender HFO kølemiddel anses, i følge Miljøstyrelsen, for at være lige så gode for klima og ozonlag som naturlige kølemidler. Aircold's grønne kølesystemer er i overensstemmelse med både kortsigtede og langsigtede miljølovgivning. 

Aircold's køleanlæg baseret på Propan R290, CO2 og HFO R1234ze er driftssikre og energieffektive køleanlæg. Disse anlæg anvendes bl.a. for køling af ventilationsanlæg, kølebafler og fancoils samt proceskøling og industrikøling generelt.

Læs mere om HFO R1234ze køleanlæg 

Læs mere om R290 Propan køleanlæg

Læs mere om CO2 Køleanlæg

Anbefalede produkter

Propan chiller køleanlæg Læs mere
TSX Chiller HFO R1234ze Læs mere
Chiller køleanlæg HFO R1234ze Læs mere

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring på tlf. 70270166
【丰胸产品】吴婷:我还是个大学生,那“飞机场”一样的胸部丰胸产品,夏天都不知道怎么穿衣服,男同学都喜欢叫我“机场妹”, 我都躲在宿舍里哭泣丰胸,谁能理解我的痛苦呢。后来我朋友给我介绍了粉嫩公主酒酿蛋,于是我就想试试。但是我父母不太相信,死活不给我钱,郁闷。后来我存了半年的钱,才终于买了一周期粉嫩公主,皇天不负苦心人,呵呵。 现在丰满了,夏天也好穿衣服,在班里也算个美女了,刘燕兰功不可没啊!如果你也像我一样丰胸食物,那就使用它丰胸吧!!