Køling serverrum

Ekspert i køling af serverrum og datacentre med store energibesparelser

Kontakt os

Komplette kølesystemer

Leder du efter en totalleverandør til køling af dit serverrum eller datacenter? Serverrumskøling har været et speciale for Aircold i mange år!

Aircold designer, dimensionerer og installerer komplette kølesystemer for serverrum. Vi er ikke som flertallet af kølefirmaer, der kun har kendskab til kølemaskinen, mens andre leverandører har leveret, styring, pumpestationer, Rack-kølere osv.

Aircold leverer alle komponenter i kølesystemet. Vi kender derfor alle enheder som til sammen udgør den samlede løsning. Vi servicerer systemerne efter idriftsættelse og er lagerførende i reservedele. Dette giver dig garanti for at dit kølesystem er designet optimalt og giver den mest optimale ydelse med mindste energiforbrug. Fejlfinding og servicering bliver således også 100% effektiv da vores teknikere er specialister på hele systemet.

Læs mere under Aircold Intelligent Køling

InRack cooling

Køling direkte ved serverne
InRack køling er køling direkte ved serverne. Med InRack Cooling leveres den afkølede luft med kortest mulige vej til serverne. Dermed fåes intet temperaturtab eller ventilationstab til omgivelserne. Resultatet er optimal køling og ekstremt lave driftsomkostninger. 

Rackskabe og InRack-kølere er specialdesignede således, at der ikke opstår ineffektivitet med sammenblanding af kold og varm luft. Systemet er velegnet til high density belastning med stort kølebehov pr. server-rack


Læs mere om InRack cooling

InRow cooling

Ved InRow cooling opbygges serverrummet med cuber eller containments, således at sammenblanding af kold og varm luft ikke opstår. InRow kølerne placeres inline mellem IT rack . Varmen suges væk fra server bagside og leveres afkølet i server sugeside. Aircold InRow køleanlæg er velegnet til stor varmedensitet per kvadratmeter uden at der opstår hotspots. InRow køleenhederne tilbyder en effektiv form for køling til datacentre og serverrum. Det anbefales at implementere InRow køling sammen med Aircold Intelligent Køling for at opnå det perfekte resultat.

Aircold leverer den bedste løsning inden for serverkøling. Et speciale som vi har haft i mange år. Vi har både store og små kunder. Blandt de mere kendte er Statens IT, Danfoss, Københavns Kommune og DTU.

 

Anbefalede produkter

InRack cooling Læs mere
InRow cooling Læs mere
HTD frikøling 5-25kW Læs mere

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen eller ring på tlf. +45 70270166