Klimaanlæg komfortkøling

Aircold's klimaanlæg for komfortkøling gør det let at opnå et optimalt indeklima

Kontakt os

Komfortkøling med fancoil

Et varmt og indelukket indeklima er en generel udfordring i moderne byggeri, som giver et dårligt arbejdsmiljø. Et ubehageligt indeklima skyldes ofte både for høj temperatur samt for høj relativ luftfugtighed. 

Løsningen til et optimalt indeklima er Aircold's lydsvage klimaanlæg for komfortkøling!

Aircold tilbyder fancoils i høj kvalitet. Aircold's fancoils er klimaenheder for kølevandssystemer, der er udført i bedste materialer med lækkert design, lavt lydniveau og lavt energiforbrug. 

Aircold komfortkøling anvendes til køling af kontorbygninger, undervisningslokaler, hoteller, klinikker og lignende hvor et lavt lydniveau er et must.

Se vores brochure Aircold Komfortkøling

CO2 neutrale klimasystemer

For et komplet klimaanlæg kombineres Aircold's fancoils med Aircold's intelligente Chiller vandkøleanlæg. Aircold's Chiller forsyner kølevandssystemet som fancoil enhederne er koblet på. Aircold tilbyder unikke klimasystemer med garanti for komfort.

Aircold tilbyder fremtidssikre og CO2-neutrale klimasystemer, som er baseret på Propan, CO2 eller HFO R1234zeAircold's grønne kølesystemer er alle overlegne tekniske løsninger og gode miljøvenlige alternativer til f.eks HFC kølemiddel.

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring på tlf. 70270166
【丰胸产品】吴婷:我还是个大学生,那“飞机场”一样的胸部丰胸产品,夏天都不知道怎么穿衣服,男同学都喜欢叫我“机场妹”, 我都躲在宿舍里哭泣丰胸,谁能理解我的痛苦呢。后来我朋友给我介绍了粉嫩公主酒酿蛋,于是我就想试试。但是我父母不太相信,死活不给我钱,郁闷。后来我存了半年的钱,才终于买了一周期粉嫩公主,皇天不负苦心人,呵呵。 现在丰满了,夏天也好穿衣服,在班里也算个美女了,刘燕兰功不可没啊!如果你也像我一样丰胸食物,那就使用它丰胸吧!!