Klimaanlæg komfortkøling

Aircold's klimaanlæg for komfortkøling gør det let at opnå et optimalt indeklima

Kontakt os

Komfortkøling med fancoil

Et varmt og indelukket indeklima er en generel udfordring i moderne byggeri, som giver et dårligt arbejdsmiljø. Et ubehageligt indeklima skyldes ofte både for høj temperatur samt for høj relativ luftfugtighed. 

Løsningen til et optimalt indeklima er Aircold's lydsvage klimaanlæg for komfortkøling!

Aircold tilbyder fancoils i høj kvalitet. Aircold's fancoils er klimaenheder for kølevandssystemer, der er udført i bedste materialer med lækkert design, lavt lydniveau og lavt energiforbrug. 

Aircold komfortkøling anvendes til køling af kontorbygninger, undervisningslokaler, hoteller, klinikker og lignende hvor et lavt lydniveau er et must.

Se vores brochure Aircold Komfortkøling

Grønne klimaanlæg med naturligt kølemiddel

For et komplet klimaanlæg kombineres Aircold's fancoils med Aircold's intelligente Chiller vandkøleanlæg. Aircold's Chiller forsyner kølevandssystemet som fancoil enhederne er koblet på. Aircold tilbyder unikke klimasystemer med garanti for komfort.

Aircold tilbyder fremtidssikre og grønne klimasystemer, som er baseret på Propan, CO2 eller HFO R1234zeAircold's grønne kølesystemer er alle overlegne tekniske løsninger og gode miljøvenlige alternativer til f.eks HFC kølemiddel.

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen eller ring på tlf. +45 70270166