Fancoils

komfortabel køling og behageligt indeklima

Kontakt Aircold

Fancoil komfortabel køling

Aircold fancoils anvendes i forbindelse med klimaanlæg, hvor der fokuseres på komfort, behagelig temperatur og optimalt indeklima.

Aircold tilbyder fancoils i høj kvalitet. Aircold's fancoils er klimaenheder for kølevandssystemer, der er udført i bedste materialer med lækkert design, lavt lydniveau og lavt energiforbrug. 

Aircold anvender simuleringssoftware, der sammen med vores erfaring garanterer det helt korrekte fancoil design til den specifikke opgave.

Elegant og lydsvag køling

Aircold tilbyder kvalitetssikre fancoil klimaenheder for kølevandssystemer, der er udført i bedste materialer med lækkert design, lavt lydniveau og lavt energiforbrug. 

Aircold tilbyder en komplet vifte af fancoils, der er velegnede til køling og evt. opvarmning af bl.a. kontorer, hotelværelser, hospitaler, teatre, museer og fitnesslokaler.

For et komplet klimaanlæg vælges Aircold's fancoils sammen Aircold's Chiller køleanlæg. Aircold's Chiller forsyner kølevandssystemet som fan coil enhederne er koblet på.  Aircold tilbyder unik systemløsning med garanti for komfort.

Anbefalede produkter

Estro fancoil Læs mere
IWC i fancoil Læs mere
ART-U fancoil Læs mere

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen eller ring på tlf. +45 70270166