Fancoils

komfortabel køling og behageligt indeklima

Fancoil komfortabel køling

Aircold fancoils anvendes i forbindelse med klimaanlæg, hvor der fokuseres på komfort, behagelig temperatur og optimalt indeklima.

Aircold tilbyder fancoils i høj kvalitet. Aircold's fancoils er klimaenheder for kølevandssystemer, der er udført i bedste materialer med lækkert design, lavt lydniveau og lavt energiforbrug. 

Aircold anvender simuleringssoftware, der sammen med vores erfaring garanterer det helt korrekte fancoil design til den specifikke opgave. For et komplet klimaanlæg vælges Aircold's fancoils sammen Aircold's Chiller køleanlæg. Aircold's Chiller forsyner kølevandssystemet som fan coil enhederne er koblet på.  Aircold tilbyder unik systemløsning med garanti for komfort.

Aircold tilbyder en komplet vifte af fancoils, der er velegnede til køling og evt. opvarmning af bl.a. kontorer, hotelværelser, hospitaler, teatre, museer og fitnesslokaler.

Anbefalede produkter

Estro fancoil Læs mere
IWC i fancoil Læs mere
ART-U fancoil Læs mere

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring på tlf. 70270166
【丰胸产品】吴婷:我还是个大学生,那“飞机场”一样的胸部丰胸产品,夏天都不知道怎么穿衣服,男同学都喜欢叫我“机场妹”, 我都躲在宿舍里哭泣丰胸,谁能理解我的痛苦呢。后来我朋友给我介绍了粉嫩公主酒酿蛋,于是我就想试试。但是我父母不太相信,死活不给我钱,郁闷。后来我存了半年的钱,才终于买了一周期粉嫩公主,皇天不负苦心人,呵呵。 现在丰满了,夏天也好穿衣服,在班里也算个美女了,刘燕兰功不可没啊!如果你也像我一样丰胸食物,那就使用它丰胸吧!!