Klimaanlæg klinik

Blid og lydsvag køling

Kontakt os

Aircondition til Klinikker

Aircold's klimaanlæg og varmepumper til sundhedssektoren anvendes til mange former for klinikker bl.a. lægeklinikker, tandlægeklinikker, kiropraktorer og kosmetologer.

Udover at give en behagelig temperatur afhjælper Aircold's klimaløsninger og aircondition også for høj luftfugtighed. Et ubehageligt indeklima skyldes ofte både for høj temperatur samt for høj relativ luftfugtighed.

Aircold's løsninger for køling af kliniklokaler har fokus på lydsvag køling for dermed at give en komfortabel og rolig atmosfære. Vores italienske leverandører Technibel og ArgoClima producerer nogle af markedets mest kvalitetssikre klimaløsninger.

Lydsvag og behagelig køling

Aircold leverer klimaanlæg og aircondition til sundhedsektoren, som både kan anvendes til opvarmning og køling af lokalet. Aircold's løsninger er lydsvage og kan levere både behagelig køling samt opvarmning.

Endvidere er vores topmodel K2 forsynet med skjult UV-belysning af luften og titanium dioxid filter, således at bakterier og virus elimineres. Da man ikke ønsker bakterie og virusspredning  i medicinalt behandlingsmiljø er dette et særdeles velegnet produkt til køling og opvarmning af tandlægeklinikker, tandspecialister, lægeklinikker osv..   

 

Anbefalede produkter

Aircondition vægmonteret Læs mere
K2 gulvmonteret klimaanlæg 6kW Læs mere Køb på webshop
V2.0 WIFI aircon uden udedel Læs mere Køb på webshop

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen eller ring på tlf. +45 70270166