Klimaanlæg klinik

Blid og lydsvag køling

Kontakt os

Aircondition til Klinikker

Aircold's aircondition og klimaanlæg klinik giver en blid og behagelig form for køling ned til 16°C.

Aircold's køleløsninger anvendes til mange former for klinikker bl.a. lægeklinikker, tandlægeklinikker, kiropraktorer og kosmetologer.

Udover at give en behagelig temperatur ahjælper Aircold's klimaløsninger klimaanlæg også for høj luftfugtighed. Et ubehageligt indeklima skyldes ofte både for høj temperatur samt for høj relativ luftfugtighed.

Aircold's løsninger for køling af kliniklokaler har fokus på lydsvag køling for dermed at give en komfortabel og rolig atmosfære. Vores italienske leverandører Technibel og ArgoClima producerer nogle af markedets mest kvalitetssikre klimaløsninger.

Vores klimaenheder for køling af klinikker både køler, affugter samt renser luften. Derudover kan disse løsninger også anvendes til at opvarme lokalet i de kolde perioder.

Anbefalede produkter

Technibel Reve aircon uden udedel Læs mere Køb på webshop
Klimaanlæg loftintegreret Læs mere
Aircondition vægmonteret 4/6kW Læs mere

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring på tlf. 70270166
【丰胸产品】吴婷:我还是个大学生,那“飞机场”一样的胸部丰胸产品,夏天都不知道怎么穿衣服,男同学都喜欢叫我“机场妹”, 我都躲在宿舍里哭泣丰胸,谁能理解我的痛苦呢。后来我朋友给我介绍了粉嫩公主酒酿蛋,于是我就想试试。但是我父母不太相信,死活不给我钱,郁闷。后来我存了半年的钱,才终于买了一周期粉嫩公主,皇天不负苦心人,呵呵。 现在丰满了,夏天也好穿衣服,在班里也算个美女了,刘燕兰功不可没啊!如果你也像我一样丰胸食物,那就使用它丰胸吧!!