Chiller naturligt kølemiddel

Chiller køleanlæg baseret på grønne kølemidler som Propan R290, CO2, og HFO R1234ze

Grøn omstilling

Aircold leverer bæredygtige chiller vandkøleanlæg baseret på fremtidssikre kølemidler som CO2, Propan R290 og HFO R1234ze.

Kølemidlerne Propan og CO2 er naturlige kølemidler. Køleanlæg som anvender HFO R1234ze kølemiddel anses, i følge Miljøstyrelsen, for at være lige så uskadelige over for klima og ozonlag som naturlige kølemidler.

Aircold's CO2 neutrale vandkøleanlæg tilgodeser EU og dansk miljølovgivning, herunder F-gas lovgivningen. Aircold's klimavenlige chillere er dermed i overensstemmelse med både kortsigtede og langsigtede miljølovgivning. 

Aircold's kølesystemer baseret på CO2, Propan R290 og HFO R1234ze er driftssikre og energieffektive køleanlæg. Disse anlæg anvendes bl.a. for køling af ventilationsanlæg, kølebafler og fancoils samt proceskøling, komfortkøling og industrikøling generelt.

Aircold går forest med bæredygtige og CO2 reducerende løsninger.

Vi er klar til grøn omstilling!

Anbefalede produkter

Chiller køleanlæg HFO R1234ze Læs mere
Propan chiller køleanlæg Læs mere
CO2 chiller køleanlæg Læs mere

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring på tlf. 70270166
【丰胸产品】吴婷:我还是个大学生,那“飞机场”一样的胸部丰胸产品,夏天都不知道怎么穿衣服,男同学都喜欢叫我“机场妹”, 我都躲在宿舍里哭泣丰胸,谁能理解我的痛苦呢。后来我朋友给我介绍了粉嫩公主酒酿蛋,于是我就想试试。但是我父母不太相信,死活不给我钱,郁闷。后来我存了半年的钱,才终于买了一周期粉嫩公主,皇天不负苦心人,呵呵。 现在丰满了,夏天也好穿衣服,在班里也算个美女了,刘燕兰功不可没啊!如果你也像我一样丰胸食物,那就使用它丰胸吧!!