Mobil Aircondition

Den nemmeste og hurtigste måde at opnå et optimalt indeklima!

Kontakt os

Aircondition uden installation - Plug & play

Aircold's mobile aircondition anlæg er den nemmeste og hurtigste måde at opnå et friskt indeklima. Vores mobile løsninger er af professionel kvalitet og samtidig nemme at tilslutte. Aircold's mobile løsninger er transportable klimaanlæg, som ingen installation kræver. Klimaanlægget tilsluttes blot strømstik og er derefter straks klar til at køle lokalet. 

Aircold tilbyder mobile anlæg, der er tilkoblet en fleksibel slange, som sender varmen bort fra det lokale der er ønske om at køle. Slangen sættes f.eks. i klemme i et vindue eller føres ud gennem et hul i væggen. Kondensvand sendes fordampet ud med udblæsningsluft og skal ikke tappes af i en beholder.

Køb på webshop

Anbefalede produkter

Softy mobil aircondition 2,6kW/3,5kW Læs mere Køb på webshop
MILO WIFI mobil aircondition Læs mere Køb på webshop
Technibel Split klimaanlæg 4kW Læs mere Køb på webshop

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring på tlf. 70270166
【丰胸产品】吴婷:我还是个大学生,那“飞机场”一样的胸部丰胸产品,夏天都不知道怎么穿衣服,男同学都喜欢叫我“机场妹”, 我都躲在宿舍里哭泣丰胸,谁能理解我的痛苦呢。后来我朋友给我介绍了粉嫩公主酒酿蛋,于是我就想试试。但是我父母不太相信,死活不给我钱,郁闷。后来我存了半年的钱,才终于买了一周期粉嫩公主,皇天不负苦心人,呵呵。 现在丰满了,夏天也好穿衣服,在班里也算个美女了,刘燕兰功不可没啊!如果你也像我一样丰胸食物,那就使用它丰胸吧!!