Køleanlæg komfortkøling

Aircold gør de let at opnå optimal komfort

Kontakt os

Aircold komfortkøling med plug & play vandkøleanlæg

Aircold gør det let at opnå optimal komfortkøling med chiller køleanlæg.

Aircold's chiller gør det enkelt at opnå optimal køling af kontorbygninger, undervisningslokaler, hoteller og lignende. 

Aircold's chiller vandkøleanlæg for komfortkøling er intelligente plug & play køleløsninger, der leverer kølevand til køling af f.eks klimaanlæg, fancoils og køleflader i ventilationsanlæg. Aircold's chiller køleanlæg for komfortkøling fremstår som kompakte enheder, der indeholder køleanlæg, pumpestation, buffertank og styring. 

Når rør til og fra kølekredsen er tilsluttet køleenheden og der er påfyldt vand er anlægget klar for opstart. 

Se vores brochure Aircold Komfortkøling

Miljørigtig og fremtidssikker køling

Aircold leverer energirigtig komfortkøling med chiller units, der er baseret på fremtidssikre kølemidler som HFO1234ze og Propan. 

Vælges HFO1234 eller Propan som kølemiddel er man sikret en fremtidssikker løsning, som er i overensstemmelse med EU's og Danmarks miljølovgivning. Aircold's chillers baseret på fremtidssikre kølemidler som propan og HFO R1234ze er overlegne tekniske løsninger og et godt alternativ til f.eks HFC kølemiddel.

Læs mere om miljøvenlige løsninger

Anbefalede produkter

Propan chiller køleanlæg Læs mere
MPI DC Inverter Chiller Læs mere Køb på webshop
TSX Chiller HFO R1234ze Læs mere

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring på tlf. 70270166
【丰胸产品】吴婷:我还是个大学生,那“飞机场”一样的胸部丰胸产品,夏天都不知道怎么穿衣服,男同学都喜欢叫我“机场妹”, 我都躲在宿舍里哭泣丰胸,谁能理解我的痛苦呢。后来我朋友给我介绍了粉嫩公主酒酿蛋,于是我就想试试。但是我父母不太相信,死活不给我钱,郁闷。后来我存了半年的钱,才终于买了一周期粉嫩公主,皇天不负苦心人,呵呵。 现在丰满了,夏天也好穿衣服,在班里也算个美女了,刘燕兰功不可没啊!如果你也像我一样丰胸食物,那就使用它丰胸吧!!