Køling til vinrum og vinkældre

Korrekt opbevaring af vin ved en stabil temperatur
Temperaturområde 10°C - 16°

Kontakt os

Korrekt opbevaring af vin

Aircold leverer kvalitetssikre løsninger, som garanterer at din vin opbevares ved den helt rigtige temperatur. Hos Aircold får du altid en professionel køleløsning som passer til netop dit vinrum eller vinkælder.

Køling til vinrum og vinkældre er et fokusområde hos Aircold og vi garanterer derfor altid en professionel løsning. Aircold ved at køling af vinrum og vinkældre skal udføres omhyggeligt for at garantere korrekt opbevaring af vin. 

Se vores brochure Aircold Vinkøling

Standard og skræddersyede vinkøleanlæg

Aircold tilbyder standard og skræddersyede løsninger for køling af vinrum og vinkældre til både erhverv og private vinsamlere. Vores vinkøleanlæg for køling af vinrum og vinkældre anvendes både for små og større løsninger. 

Aircolds' vinkøleanlæg på webshoppen kan enten installeres som gør-det-selv løsning eller bestilles med montage, som udføres af en af vores professionelle køleteknikere. 

klik for webshop

Anbefalede produkter

BACCO Vinkøleanlæg Læs mere Køb på webshop
Vinkøleanlæg uden udedel Læs mere Køb på webshop
Vinkøleanlæg integreret i loftet Læs mere

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring på tlf. 70270166
【丰胸产品】吴婷:我还是个大学生,那“飞机场”一样的胸部丰胸产品,夏天都不知道怎么穿衣服,男同学都喜欢叫我“机场妹”, 我都躲在宿舍里哭泣丰胸,谁能理解我的痛苦呢。后来我朋友给我介绍了粉嫩公主酒酿蛋,于是我就想试试。但是我父母不太相信,死活不给我钱,郁闷。后来我存了半年的钱,才终于买了一周期粉嫩公主,皇天不负苦心人,呵呵。 现在丰满了,夏天也好穿衣服,在班里也算个美女了,刘燕兰功不可没啊!如果你也像我一样丰胸食物,那就使用它丰胸吧!!