Køling til vinrum og vinkældre

Korrekt opbevaring af vin ved en stabil temperatur
Temperaturområde 10°C - 16°

Kontakt os

Korrekt opbevaring af vin

Aircold leverer kvalitetssikre vinkøleanlæg, som garanterer at din vin opbevares ved den helt rigtige temperatur. Hos Aircold får du altid en professionel køleløsning, som passer netop til dit vinrum eller vinkælder.

Aircold's vinkøleanlæg kan leveres i valgfri farve, så det passer perfekt ind i dit vinrum.

Køling til vinrum og vinkældre en af Aircold's kernekompetencer. Køling af vinrum skal udføres meget omhyggeligt for at garantere korrekt opbevaring af vin. Aircold tilbyder en modulerende køling, som tilpasser sig nøjagtigt efter vinrummets kølebehov. Resultatet er en fuldkommen stabil temperatur med minimale udsving. Aircold er importør af vinkøleanlæg Bacco samt Technibel og Argo vin klimaanlæg.

 

Se vores brochure Aircold Vinkøling

Standard og skræddersyede vinkøleanlæg

Aircold tilbyder standard og skræddersyede løsninger for køling af vinrum og vinkældre til både erhverv og private vinsamlere. Vores vinkøleanlæg for køling af vinrum og vinkældre anvendes både for små og større løsninger. Kendetegnende for Aircold vinkøleanlæg er muligheden for blid køling, der ikke stresser vinen og hvor temperaturen er helt i balance.

Aircold's vinkøleanlæg på webshoppen kan enten installeres som gør-det-selv løsning eller bestilles med montage, som udføres af en af vores professionelle køleteknikere. 

 

klik for webshop

Anbefalede produkter

Vinkøleanlæg uden udedel Læs mere Køb på webshop
Vinkøleanlæg vægmonteret Læs mere
CCV vinklimaanlæg Læs mere

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen eller ring på tlf. +45 70270166