Fjernkøling

Aircold leverer produkter og løsninger for fjernkøling

Kontakt os

Modtagerstation

Aircold leverer produkter og løsninger for fjernkøling, som giver dig store besparelser. Aricold leverer modtagestationer for fjernkøling, der installeres i bygningen, som modtager køling fra kølenettet.

Modtagerstationer for fjernkøling er opbygget med rustfrie  pladevarmevekslere, motorventiler, pumper osv. samt styring herfor. Fra modtagestationen laves et internt kølesystem i bygningen. Dette kølesystem kan anvendes til køling af kontorer, ventilationsanlæg, klimaanlæg samt andet komfortkøling, men også til teknisk køling af serverrum, tavlerum, maskinstuer, kontrolrum og tilsvarende. 

Intern kølekreds

Aircold leverer også den interne kølekreds efter modtagerstationen. Vi tilbyder således en komplet løsning for fjernkøling med modtagerstation, styring og CTS, rørføring samt fancoils og køleenheder for komfortkøling eller teknisk køling.

Fancoil for fjernkøling kan købes direkte på Aircold's webshop

Derudover leverer vi også køleunits for fjernkøling til køling af tekniske installationer som f.eks. tavlerum, serverrum, maskinstuer og lignende. 

 

Se produkter

Anbefalede produkter

Klimaanlæg loftintegreret Læs mere
InRack cooling Læs mere
Mini Rack cooler Læs mere

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring på tlf. 70270166
【丰胸产品】吴婷:我还是个大学生,那“飞机场”一样的胸部丰胸产品,夏天都不知道怎么穿衣服,男同学都喜欢叫我“机场妹”, 我都躲在宿舍里哭泣丰胸,谁能理解我的痛苦呢。后来我朋友给我介绍了粉嫩公主酒酿蛋,于是我就想试试。但是我父母不太相信,死活不给我钱,郁闷。后来我存了半年的钱,才终于买了一周期粉嫩公主,皇天不负苦心人,呵呵。 现在丰满了,夏天也好穿衣服,在班里也算个美女了,刘燕兰功不可没啊!如果你也像我一样丰胸食物,那就使用它丰胸吧!!