DTU

Aircold leverer køling for DTU supercomputer

Aircold leverer køling til DTU supercomputer Computerome 

DTU supercomputer Computerome vokser. Aircold køleanlæg, som er leverandør af kølesystemet i supercomputeren, har fået til opgave at optimere systemet.                                                           

Supercomputeren er blandt verdens kraftigste og servicerer universiteter, hospitaler og forskningsinstitutioner samt private medicinalfimaer i Europa. Til køling af DTU's Computerome har Aircold leveret Inrow køling, som er effektiv køling til datacentre og serverrum.

Inrow køling betyder at rummet opbygges med cuber eller containments,hvor sammenblanding af kold og varm luft ikke opstår. InRow kølerne placeres inline mellem IT rack. Varmen suges væk fra serverens bagside og leveres afkølet i serverens sugeside. Aircold InRow køleanlæg er velegnet til stor varmedensitet pr kvadratmeter uden at der opstår hotspots. Det anbefales at implementere InRow køling sammen med Aircolds Intelligente Kølesystem for at opnå det perfekte resultat. Aircolds køleløsninger til datacentre og serverrum repræsenterer de mest effektive samt energirigtige former for køling.

Læs mere om Aircold Intelligent køling

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen eller ring på tlf. +45 70270166