DTU

Aircold leverer køling for DTU supercomputer

Aircold leverer køling til DTU supercomputer Computerome 

DTU supercomputer Computerome vokser. Aircold køleanlæg, som er leverandør af kølesystemet i supercomputeren, har fået til opgave at optimere systemet.                                                           

Supercomputeren er blandt verdens kraftigste og servicerer universiteter, hospitaler og forskningsinstitutioner samt private medicinalfimaer i Europa. Til køling af DTU's Computerome har Aircold leveret Inrow køling, som er effektiv køling til datacentre og serverrum.

Inrow køling betyder at rummet opbygges med cuber eller containments,hvor sammenblanding af kold og varm luft ikke opstår. InRow kølerne placeres inline mellem IT rack. Varmen suges væk fra serverens bagside og leveres afkølet i serverens sugeside. Aircold InRow køleanlæg er velegnet til stor varmedensitet pr kvadratmeter uden at der opstår hotspots. Det anbefales at implementere InRow køling sammen med Aircolds Intelligente Kølesystem for at opnå det perfekte resultat. Aircolds køleløsninger til datacentre og serverrum repræsenterer de mest effektive samt energirigtige former for køling.

Læs mere om Aircold Intelligent køling

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring på tlf. 70270166
【丰胸产品】吴婷:我还是个大学生,那“飞机场”一样的胸部丰胸产品,夏天都不知道怎么穿衣服,男同学都喜欢叫我“机场妹”, 我都躲在宿舍里哭泣丰胸,谁能理解我的痛苦呢。后来我朋友给我介绍了粉嫩公主酒酿蛋,于是我就想试试。但是我父母不太相信,死活不给我钱,郁闷。后来我存了半年的钱,才终于买了一周期粉嫩公主,皇天不负苦心人,呵呵。 现在丰满了,夏天也好穿衣服,在班里也算个美女了,刘燕兰功不可没啊!如果你也像我一样丰胸食物,那就使用它丰胸吧!!