Danfoss

Aircold leverer intelligent kølesystem til Danfoss

Aircold leverer Intelligent køling til Danfoss

Aircold har levereret et Intelligent kølesystem til Danfoss Datacenter i Nordborg. Systemet udfaser det tidligere kølesystem ved Danfoss. Løsningen er opbygget med redundant køling 270kW og består af 3stk. modulerende Chiller køleanlæg med Danfoss kompressorer, frekvensstyret hydrostation, Frikøling med modulerende ec-ventilatorer, rørsystem, reguleringsventiler samt Aircold Supervision. Aircold Intelligent styring er systemets hjerne, der sikrer at alle enheder kører med minimalt energiforbrug samtidig med at der leveres nøjagtig den køleydelse som serverrummet efterspørger. I Aircolds løsning er Aircold supervision også, som sikrer  online overvågning af kølesystemet med logning og grafisk visualisering af driftsparametre. Da det er muligt at tilgå systemet online kan evt. fejl rettes direkte fra Aircolds vagtcenter.

Store energibesparelser

Aircold er specialist i energirigtige kølesystemer for serverrum. Danfoss efterspurgte et ”State of the art” køleanlæg med stor fokus på driftssikkerhed samt minimalt energiforbrug. Et rådgivende ingeniørfirma havde lavet et udbud på projektet. Aircold fremlagde dog en alternativ løsning, som kunne sikre Danfoss en væsentligt højere energibesparelse, hvilket overbeviste Danfoss.

Aircolds Intelligente Kølesystem viste sig at være en god investering for Danfoss. Anlægget har været i drift siden starten af 2015 og tilbagemeldingen fra Danfoss er at der er opnået en årlig energibesparelse på 70% siden systemet er sat i drift.

Ønsker du en lignende løsning?

Kontakt Aircold

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring på tlf. 70270166
【丰胸产品】吴婷:我还是个大学生,那“飞机场”一样的胸部丰胸产品,夏天都不知道怎么穿衣服,男同学都喜欢叫我“机场妹”, 我都躲在宿舍里哭泣丰胸,谁能理解我的痛苦呢。后来我朋友给我介绍了粉嫩公主酒酿蛋,于是我就想试试。但是我父母不太相信,死活不给我钱,郁闷。后来我存了半年的钱,才终于买了一周期粉嫩公主,皇天不负苦心人,呵呵。 现在丰满了,夏天也好穿衣服,在班里也算个美女了,刘燕兰功不可没啊!如果你也像我一样丰胸食物,那就使用它丰胸吧!!