Danfoss

Aircold leverer intelligent kølesystem til Danfoss

Aircold leverer Intelligent køling til Danfoss

Aircold har levereret et Intelligent kølesystem til Danfoss Datacenter i Nordborg. Systemet udfaser det tidligere kølesystem ved Danfoss. Løsningen er opbygget med redundant køling 270kW og består af 3stk. modulerende Chiller køleanlæg med Danfoss kompressorer, frekvensstyret hydrostation, Frikøling med modulerende ec-ventilatorer, rørsystem, reguleringsventiler samt Aircold Supervision. Aircold Intelligent styring er systemets hjerne, der sikrer at alle enheder kører med minimalt energiforbrug samtidig med at der leveres nøjagtig den køleydelse som serverrummet efterspørger. I Aircolds løsning er Aircold supervision også, som sikrer  online overvågning af kølesystemet med logning og grafisk visualisering af driftsparametre. Da det er muligt at tilgå systemet online kan evt. fejl rettes direkte fra Aircolds vagtcenter.

Store energibesparelser

Aircold er specialist i energirigtige kølesystemer for serverrum. Danfoss efterspurgte et ”State of the art” køleanlæg med stor fokus på driftssikkerhed samt minimalt energiforbrug. Et rådgivende ingeniørfirma havde lavet et udbud på projektet. Aircold fremlagde dog en alternativ løsning, som kunne sikre Danfoss en væsentligt højere energibesparelse, hvilket overbeviste Danfoss.

Aircolds Intelligente Kølesystem viste sig at være en god investering for Danfoss. Anlægget har været i drift siden starten af 2015 og tilbagemeldingen fra Danfoss er at der er opnået en årlig energibesparelse på 70% siden systemet er sat i drift.

Ønsker du en lignende løsning?

Kontakt Aircold

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen eller ring på tlf. +45 70270166