Kontakt
Webshop

Intelligent køling til hele Danmark

Aircold er ekspert i køling og aircondition. Aircold leverer professionelle løsninger inden for køleanlæg og klimaanlæg. Vi er et autoriseret ingeniør- og kølefirma samt dansk specialist i energirigtige kølesystemer. Aircold leverer, installerer samt servicerer køleanlæg og klimaanlæg til hele den danske erhverssektor. Aircold er et landsdækkende kølefirma med fokus på levering af intelligent, driftssikker og energioptimeret køling, som sikrer lave energiomkostninger og køling uden driftsstop. Aircold har hovedkontor i Aalborg samt afdeling i København.

Vi leverer køling til hele Danmark

Aircold installerer og servicerer køleanlæg, aircondition og klimaanlæg i hele Danmark. Aircold er et landsdækkende firma med fokus på levering af intelligent, driftssikker og energioptimeret køling til erhvervssektoren.

Højeste kvalitet køleanlæg til attraktiv pris

Aircold har referencelisten fuld af tilfredse kunder. Vi gør os altid umage for at yde den bedste service. Aircold er et autoriseret kølefirma, er ISO 9001 certificeret og har det størst mulige certifikat, der giver tilladelse til at arbejde med alle typer køleanlæg og kølemiddel og med ubegrænset fyldning. Aircold er endvidere autoriseret TREND CTS System Hus. Aircold kan derfor, som noget unikt, tilbyde en interaktiv systemløsning, med konstant overvågning og hvor energiforbruget løbende minimeres.

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring tlf. 70270166

Tak for din mail Din mail er blevet sendt. Vi vender hurtigst muligt tilbage med svar.
TILMELD AIRCOLD
NYHEDSBREV

AIRCOLD | SALGS-OG LEVERINGSBETINGELSER

Top

aircold