Intelligent styring

Aircold Intelligent Køling er et komplet kølesystem, som er særlig brugbart  til køling af serverrum og datacentre. Systemets højeffektive komponenter kommunikerer interaktivt således at der altid leveres en præcis køleydelse og det samlede energiforbrug holdes på et minimum. Et must når der tænkes grøn IT og lav PUE (power usage effectiveness).

Den fælles intelligens betyder at hvis et af komponenterne lukker ned vil en anden del af systemet tage over, således at køleprocessen fortsat fungerer hensigtsmæssigt. Uden en fælles intelligens kan kølesystemet risikere at køre uhensigtsmæssigt og de forskellige komponenter kan i værste fald modarbejde hinanden. Denne uheldige situation opstår ikke med Aircold Intelligent Køling.

Aircolds Intelligente Kølesystem tilpasser sig altid et minimalt energiforbrug, og tilføjes Aircold's intelligente frikøleanlæg udnytter systemet udetemperaturen maksimalt. Systemet garanterer frikøling i ca. 350 dage om året, hvilket mere end fordobler frikølingen sammenlignet med traditionelle systemer. 

Vil du vide mere om Aircold Intelligent Køling?

Kontakt Aircold

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring på tlf. 70270166