Kontakt
Webshop

Aircold tilbyder service og driftssikringsaftaler på køleanlæg og aircondition overalt i Danmark. Vi designer, sælger og installerer nye køleanlæg og klimaanlæg / aircondition. Vi har reservedeldelslager og tilbyder et fuldt servicekoncept. 

 

Aircold servicerer køleanlæg samt klima-/airconditionanlæg i alle størrelser. Aircold er ISO9001 certificeret og har certifikat samt anerkendelses til at reparere, installere og servicere alle typer køleanlæg og klimaanlæg uanset størrelse og kølemiddeltype. Aircold hjælper også kunder, som ønsker at skifte til nye miljøvenlige og energirigtige kølesystemer. En del af disse opgaver er blandt andet at udskifte eksisterende R22 køleanlæg og sikre overgang fra HFC køleanlæg til nye og fremtidssikrede køleanlæg med kølemiddel HFO 1234 og lignende.

 


Aircold tilbyder en unik driftssikringsaftale, der giver dit kølesystem en enestående driftssikkerhed. En vigtig del af dette er Aircold Supervision. Aircold Supervision kan blive en del af din serviceaftale også på eksisterende køleanlæg. Dette online-system er en komplet mulighed for overvågning og monitorering af alle parametre i dit køleanlæg og kølesystem. Overvågning og monitorering kan kobles direkte til Aircolds vagtcentral, så vi sammen med dig altid har en finger på pulsen af dit kølesystem.

  • større driftssikkerhed
  • færre stilstandstimer
  • færre reparationer
  • lavere omkostninger
  • bedre driftsøkonomi
  • bevarelse af ydeevne

Kunde hos Aircold

Grundet vores stærke team af specialiserede køleteknikere tilbyder vi en landsdækkende service af alle typer køle- og klimaanlæg. Vi finder det vigtigt at kunne tilbyde fleksible og professionelle sundhedstjek, da vi ønsker de optimale forhold for dig og dine indkøbte løsninger. Derfor leverer vi 24-7-365 driftssikre systemer med store iboende energibesparelser og så er det tilmed billigere end du tror.

Ikke kunde hos Aircold

Uanset hvilket fabrikat køleanlæg eller klimaanlæg du har, kan vi tilbyde at servicere det. Opret en serviceaftale hos os og lad vores erfarne teknikere holde dine anlæg ved lige alle timer i døgnet, så du kan sove trygt om natten. Aircold er et firma med stor teoretisk og praktisk viden samt serviceerfaring omkring køleteknik og klimateknik. Vi matcher såvel små som store opgaver og sørger for hele tiden at holde os opdateret med de seneste nyheder.

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring tlf. 70270166

Tak for din mail Din mail er blevet sendt. Vi vender hurtigst muligt tilbage med svar.
TILMELD AIRCOLD
NYHEDSBREV

AIRCOLD | SALGS-OG LEVERINGSBETINGELSER

Top