Kontakt
Webshop

Komplet løsning til køling af serverrum

Leder du efter en totalleverandør til køling af dit serverrum eller datacenter?

Aircold designer, dimensionerer og installerer komplette kølesystemer for serverrum. Vi er ikke som flertallet af kølefirmaer, der kun har kendskab til kølemaskinen, mens andre leverandører har leveret, styring, pumpestationer, Rack-kølere osv.. Vi leverer alle komponenter. Vi kender derfor alle enheder i det samlede kølesystem ned til mindste detalje. Vi servicerer systemerne efter idriftsættelse og er lagerførende i reservedele. Dette giver dig garanti for at det samlede system er designet optimalt og som system giver den optimale ydelse med mindste energiforbrug. Fejlfinding og servicering bliver således også 100% effektiv da vore teknikere er specialister på hele systemet..

Aircold er kan levere den bedste løsning inden for serverkøling. Et speciale som vi har haft i mange år. Vi har både store og små kunder. Blandt de mere kendte er Statens IT, Danfoss, Københavns Kommune og DTU.

Som totalleverandør leverer Aircold server server-racks, kølesystem, overvågning, energen, edb-gulv, dieselgenerator, ups blandt andet.

 

Se også information om køling serverrum under faneblad produkter.

 

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring tlf. 70270166

Tak for din mail Din mail er blevet sendt. Vi vender hurtigst muligt tilbage med svar.
TILMELD AIRCOLD
NYHEDSBREV

AIRCOLD | SALGS-OG LEVERINGSBETINGELSER

Top