Kontakt
Webshop
Datacenter køleanlæg

Kølesystemet, der tænker selv

Aircold Intelligent Køling er et kølesystem, der i udviklet efter samme princip som en levende organisme. Hjernen i vores organisme er den Intelligente Styring og Supervision, som hele tiden modtager signaler fra de ydere parametre, der påvirker kølesystemet og køleprocessen. Disse signaler afspejles straks i reaktion kølesystemets forskellige komponenter. Alle komponenter arbejder sammen i interaktiv kommunikation. Det fælles formål er altid at tilfredsstille kølebehovet   præcist på den mest rationelle og energirigtige måde.

Er der funktioner i det Intelligente Kølesystem, som ikke virker optimalt, træffer systemet selv beslutning om at ændre sin struktur således at køleydelsen fastholdes. Samtidig gives der besked til Aircold Supervision, der overvåger og monitorer kølesystemet om at der skal tages aktion for at udbedre fejlen.

Med Aircold Intelligent Køling er du altid sikker på præcis køling ved laveste energiforbrug. Serviceomkostninger reduceres og risikoen for udfald og manglende køling tæt på nul.

Se også information om køleanlæg serverrum under faneblad produkter.

Kontakt Aircold og book evt. et møde, hvor vi kan forklare hvordan Aircold Intelligent køling også kan gavne din virksomhed !

 

 

 

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring tlf. 70270166

Tak for din mail Din mail er blevet sendt. Vi vender hurtigst muligt tilbage med svar.
TILMELD AIRCOLD
NYHEDSBREV

AIRCOLD | SALGS-OG LEVERINGSBETINGELSER

Top