Kontakt
Webshop
IN RACK COOLING Rack køling serverrum

Absolut bedste køling af server racks

Køling direkte ved serverne
InRack køling er køling direkte ved serverne. Med In Rack Cooling leveres den afkølede luft med kortest mulige vej til serverne. Intet temperaturtab eller ventilationstab til omgivelserne som ved InRow og Downflow køling. Resultatet er optimal køling og ekstremt lave driftsomkostninger. 

Optimal køling uden tab
Rackskabe og InRack-kølere er specialdesignede således, at der ikke opstår ineffektivitet med sammenblanding af kold og varm luft. Systemet er velegnet til high density belastning med stort kølebehov pr. server-rack

Optimal arealudnyttelse
Hver m2 er kostbar i er serverrum. Med InRack køling kan pladsen i serverrummet udnyttes optimalt uden spild. Serverrummet opbygges med kølerack og InRack-kølere, som kobles sammen efter lego-princippet. Systemet muliggør en fleksibel struktur i datacentret med maksimal udnyttelse af arealet. Lavt lydniveau – høj driftsikkerhed Køling foregår internt i lukkede rack-skabe. Lydniveauet er derfor markant lavere i forholdet til åbne server-rack og trækgener undgås helt. Systemet har en uovertruffen driftssikkerhed, hvor InRack enhederne samarbejder efter et solidarisk princip. Selv ved driftsfejl kan hotspots og nedlukning af servere undgås.

Frikøling i 100% af tiden kan aflæses direkte på bundlinien.
InRack køling kan i kombination med kølesystemet Aircold Intelligent Køling give over enorme energibesparelse i sammenligning med traditionelle løsninger.  Systemet har ekstrem høj udnyttelse af frikøling i 100% af tiden, hvilket giver kæmpe reduktion i energiomkostninger.

Se også information om køling serverrum under faneblad produkter.

Aircold har lavet danmarks måske mest effektive kølesystem til Datacenter for Statens IT. Dette energirigtige og grønne datacenter servicerer bl.a. de danske ministerier.   

 

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring tlf. 70270166

Tak for din mail Din mail er blevet sendt. Vi vender hurtigst muligt tilbage med svar.
TILMELD AIRCOLD
NYHEDSBREV

AIRCOLD | SALGS-OG LEVERINGSBETINGELSER

Top