Kontakt
Webshop

Aircold leverer danmarks mest driftssikre og energirigtige kølesystemer

Aircold har nok Danmarks største ekspertise indenfor køling af serverrum. Vi ved derfor at driftssikkerhed ikke kan undervurderes. Aircold tilbyder driftssikre løsninger. Det er ikke bare køleanlægget men også f.eks. pumper, ventilatorer, ventiler og styringer der er beregnet for kontinuerlig drift 24/7-365.

Aircold har stor erfaring med udvikling af energi bebesparende kølesystemer til både små og store serverrum. Energiforbruget til køleanlægget udgør ved traditionelle systemer 30%-50% af det samlede energiforbrug til serverrummet. Der kan derfor være utroligt store energibesparelser og dermed driftsbesparelser at hente ved at anvende Aircold Intelligent Køling og i stedet for traditionelle køleanlæg.

Se også information om køling serverrum under faneblad produkter. Kontakt Aircold, hvis du er interesseret i uforpligtende møde.

 

Se video fra Statens It's grønne datacenter. Aircold har leveret et Aircold Intelligent Kølesystem med InRack-køling til Statens IT. Dette system er med til at spare Staten for kr. 4 mio årligt

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring tlf. 70270166

Tak for din mail Din mail er blevet sendt. Vi vender hurtigst muligt tilbage med svar.
TILMELD AIRCOLD
NYHEDSBREV

AIRCOLD | SALGS-OG LEVERINGSBETINGELSER

Top