Kontakt
Webshop

Det tænkende kølesystem

Det Intelligente Kølesystem er et komplet kølesystem. Køleanlæg, pumper, ventiler, rørinstallation, ventilatorer, frikøleanlæg osv. er dimensioneret således at alle enheder passer perfekt til hinanden!

For at kølingen som brugeren får ud af systemet fremkommer med lavest energiforbrug og højest driftssikkerhed, er det ikke nok at kølesystemet er opbygget af gode komponenter. For at alle disse kvalitetskomponenter i fællesskab fungerer optimalt er det nødvendigt med en overordnet intelligens. Denne overordnede intelligent betyder at alle systemenheder reagerer interaktivt med hinanden mod en fælles målsætning.

Uden en fælles intelligent kan der risikeres at kølesystemet kører uhensigtsmæssigt og at de forskellige komponenter i værste fald modarbejder hinanden. Denne uheldige situation opstår ikke med Aircold Intelligent Køling. Dette system, der er enestående af sin art, leverer altid den mest optimale køleydelse med lavest mulige energibehov. Driftsikkerheden er altid overvåget og systemet giver selv besked, hvis kommende driftsfejl er på vej, således at dette rettidigt kan imødekommes og problemer undgås.

Det Intelligente Kølesystem leveres med online brugerflade, der direkte kan kobles på Aircolds døgnovervågning. Dette giver en enorm sikkerhed og store besparelse på servicebudgettet da dyre teknikerbesøg undgås. Derudover forhindres eskalerende problemer, da det Aircolds Intelligente Kølesystem opfanger eventuelle problemer med det samme.

 

 

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring tlf. 70270166

Tak for din mail Din mail er blevet sendt. Vi vender hurtigst muligt tilbage med svar.
TILMELD AIRCOLD
NYHEDSBREV

AIRCOLD | SALGS-OG LEVERINGSBETINGELSER

Top