Kontakt
Webshop
 • Totalleverandør af køling

  Er du interesseret i en komplet køleløsning ?

  Læs mere
 • Køleanlæg skalerbare

  Køleanlæg

  Kølesystem af op til 12 moduler køleanlæg

  Redundante køleanlæg med høj effektfaktor, inverterstyret teknologi, lavenergi-motorer og elektronisk indsprøjtningssystem. Disse komponenter udgør et fleksibelt system med mulighed for sammenkobling af moduler i forskellige kombinationer https://www.aircold.dk/umbraco/og opstillingsmønstre. Domino chiller modul er et luftkølet vandkøleanlæg. Aircold tilbyder med dette produkt en genial løsning med sammenkobling af op til 12 kølemoduler.Løsningen tilbyder redundante køleanlæg med høj effektfaktor, inverterstyret teknologi, lavenergi-motorer og elektronisk indsprøjtningssystem. Dette skalérbare køleanlæg tilbyder: ▪ Høj virkningsgrad og lavt energiforbrug i kompakt og modulopbyggeligt system med 40-120kW pr. modul. ▪ Fleksibelt system med mange kombinationsmuligheder. ▪ Sammenkobling af op til 12 moduler. Modulerne samarbejder og supplerer hinanden i tilfælde af driftsfejl, hvilket sikrer dig en uovertruffen driftssikkerhed.

  Læs mere
 • Aircold Intelligent styring

  Intelligent interaktion mellem alle anlægskomponenter

  Det Intelligente Kølesystem er et komplet kølesystem. Køleanlæg, pumper, ventiler, rørinstallation, styring og overvågning er dimensioneret så alle enheder passer perfekt til hinanden og reagerer interaktivt med hinanden i en fælles målsætning om at levere præcis køleydelse med laveste energiforbrug.

  Læs mere
 • Aircold Supervision

  24/7/365 Overvågning og monitorering

  Aircold Supervision er et unikt servicekoncept med konstant overvågning af serverrum og køleanlæg. Supervision giver online overvågning og fuld monitorering af systemet med direkte opkobling til Aircold alarm- og overvågningscentral betyder maksimal tryghed.

  Læs mere
 • Aircold Intelligent Frikøling

  Øger dit resultat dag efter dag

  Opnå ekstreme driftsbesparelser

  Læs mere
 • Aircold Driftssikringsaftale

  Driftssikkerhed uden uventede omkostninger

  Vi tager ansvaret

  Læs mere

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring tlf. 70270166

Tak for din mail Din mail er blevet sendt. Vi vender hurtigst muligt tilbage med svar.
TILMELD AIRCOLD
NYHEDSBREV

AIRCOLD | SALGS-OG LEVERINGSBETINGELSER

Top