Klimaanlæg

Køling, opvarmning, regulering af luftfugtighed og luftrensning

Kontakt os

Blid og lydsvag køling

Aircold's klimaanlæg er kvalitetssikre og lydsvage enheder, som kan anvendes alle steder hvor der er ønske om et optimalt indeklima med blid køling temperatur.

Aircold's Klimaanlæg kan bruges både til erhverv og i private hjem. Vores klimaanlæg er særdeles velegnet når lydniveauet skal være absolut lavt og derfor idéel for køling til kontorer, private hjem, klinikker, hoteller, butikker, soveværelser og lignende. 

 

Kontakt os for rådgivning

Èt anlæg - mange funktioner!

Aircold's klimaanlæg er professionelle klimaløsninger, som tilpasser sig dit behov. Vores klimaanlæg kan både køle og opvarme luften i lokalet, hvilket gør Aircold's anlæg anvendelige hele året rundt.

Aircold's klimaanlæg har trinløs kapacitet som automatisk regulerer sig efter rummets køle- eller varmebehov. I perioder med mindre køle- eller varmebehov regulerer enheden automatisk ydelsen ned på lavere niveau. Dermed reduceres energiforbruget.

Aircold's klimaanlæg er ikke som størstedelen af klimaanlæg åå markedet. Vores klimaanlæg har mange forskellige funktioner, som gør at du er garanteret et indeklima i topklasse. Aircold klimaanlæg anvendes til køling, opvarming, luftrensning samt til at regulere luftfugtigheden i lokalet. 

Anbefalede produkter

K2 gulvmonteret klimaanlæg 6kW Læs mere Køb på webshop
Klimaanlæg loftintegreret Læs mere

Har du spørgsmål?

Aircold er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen til venstre eller ring på tlf. 70270166